20
Mayıs
2024
Pazertesi
YAVUZELİ - GAZİANTEP
Belediye Sayfaları

2 kardeş kanalda can verdi

GAZİANTEP'TE SERİNLEMEK İÇİN SUYA GİREN İKİ KARDEŞ BOĞULDU

Gaziantep'in Yavuzeli ilçesine bağlı Yöreli köyünde dedelerini ziyaret eden 2 kardeş, hayvanları sulamak için açılan kanala girince boğularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Güzelyurt Mahallesi'nde oturan 12 yaşındaki Ramazan ile 9 yaşındaki kardeşi İbrahim Avcı, Yavuzeli ilçesine bağlı Yöreli köyünde oturan dedelerini ziyarete gitti. Ziyaret sonrasında köylüler tarafından hayvanları sulamak amacıyla açılan kanalı gören 2 kardeş serinlemek için suya girdi. Yaklaşık 1,5 metre derinliğindeki suda boğulan 2 kardeş köylüler tarafından fark edilerek sudan çıkartıldı. Hayatını kaybeden 2 kardeşin cenazesi olay yerine gelen ambulansla Avukat Cengiz Gökçek

Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Avcı kardeşlerin ölüm haberini alan yakınları ise hastaneye akın etti. Hastane bahçesinde sinir krizleri geçirerek gözyaşlarına boğulan yakınları kendilerini yerden yere attı. Çocukların ölümüyle yıkılan ve saçlarını yolan kadınlar ise çevredeki vatandaşlar ve polisler tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Yere yığılan ve ayağa kalkamayan bazı kadınlar ise acil serviste tedavi altına alındı.

Yöreli Köyü Muhtarı Halil Sakar ise çocukların dedelerini ziyaret etmek için geldiklerini söyleyerek 2 kardeşin hayvanları sulamak için açılan kanala serinlemek için girdiklerini belirtti.

2 kardeşin cenazesinin Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılacak otopsinin ardından yakınlarına teslim edileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

GAZİANTEP'TE SERİNLEMEK İÇİN SUYA GİREN İKİ KARDEŞ BOĞULDU
İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2011 Pazar 17:11:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?