20
Mayıs
2024
Pazertesi
YAVUZELİ - GAZİANTEP
Belediye Sayfaları

KHGB toplantısı haberi

Gaziantep’in Yavuzeli ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) Ekim ayı meclis toplantısını yaptı.

31 Ekim 2007

KHGB’de görev yapacak iki muhtarı belirlemek için üyeler oy kullandılar.


Yavuzeli Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) toplantısı Kaymakam Yusuf İzzet Karaman başkanlığında 39 köy muhtarının katılımıyla öğretmenevinde yapıldı. Yavuzeli Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, “Öncelikli görevimiz, İl Özel İdare Kanununun verdiği yetkiye istinaden köylere gereken hizmetleri yapılmasını sağlamaktır. Bunu yapmak için hepimizin el birliğiyle çalışması gerekmektedir" dedi.
Toplantıda 2007 yılı çalışmaları değerlendirilirken, 2008 yılı çalışma programının görüşülerek, 2008 yılı ve izleyen iki yılın bütçe tahminleri karara bağlandı.
Bu arada 2008 yılında KHGB encümeninde görev alacak iki muhtarı belirlemek için seçim yapıldı. 39 muhtarın oy kullandığı seçimlerde birlik encümenliğine Yarımca köyü muhtarı Şefik Kaya ile Havuz köyü muhtarı Mustafa Nohut seçildi.
Toplantı sonunda değerlendirme yapan Kaymakam Yusuf İzzet Karaman, 2007 yılı içinde köylere yönelik gerçekleştirdikleri çalışmalarda başarılı olduklarını söyledi. Yapılan toplantının 2008 yılındaki yatırımlara da ışık tutacağını vurgulayan Karaman, köyleri, daha iyi duruma getirmek için çalışmaların süreceğini bildirdi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Mart 2008 Perşembe 11:26:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?