19
Mayıs
2024
Pazar
KİLİS

"Yüz yıllık su sıkıntısı bitiyor"

AK PARTİ KİLİS İL DANIŞMA KURULU TOPLANTISI

AK Parti Kilis İl Danışma Meclisi'nin Ocak ayı toplantısı, AK Parti Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi, AK Parti Kilis Milletvekili Hüseyin Devecioğlu, AK Parti Kilis İl Başkanı Ahmet Salih Dal, Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, Yavuzlu Belediye Başkanı Mehmet Sakar, il genel meclisi üyeleri, belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanları ile il ve ilçe teşkilatı üyeleri katıldı.

AK Parti Kilis İl Başkanı Ahmet Salih Dal, "2002 yılında iktidara gelen partimiz üç dönemden beri büyük bir başarı göstererek hiçbir siyasi partiye nasip olmayan oy potansiyeli ile iktidar oldu. Bizler Kilis olarak bu çıtayı daha yükseklere çıkartmamız için bütün gayretimizle çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, yaptığı konuşmada Belediye Başkanlığı'na seçilmeden öncel Kilis Belediyesi'nin borç yükü içerisinde olduğunu belirterek, "Belediyeye alınan malzemelerin paraları ve işçilerin maaşlarının ödenemediği gibi, Kilis Belediyesi halka hizmet verememekteydi. Ama bu tür olumsuzluklar artık geride kaldı. Kilis halkının makus talihi AK Parti iktidarı ile değişti. Yaptığımız hizmetleri görmezlikten gelen insanlar olabilir, ancak görevimiz yaptığımız hizmetlerin yanında

vatandaşlarımızı bilgilendirmektir. Son yağan bereketli yağışların ardından Kilis'in su sorununun bulunmayacak. Afrın barajının halkımızın hizmetine sunulmasından sonra Kilis'in artık yüz yıllık su sorununun ortadan kalkacaktır. Alt yapı sorunun yakın bir zamanda ortadan kaldıracağız" dedi.

AK Parti Kilis Milletvekili Hüseyin Devecioğlu ise yaptığı konuşmada; AK Parti hükümetinin sekizinci yılına girdiğini belirterek, "Halkımız için yapılan hizmetleri hazmedemeyen bir takım yerler halkımıza adeta yaptıkları ile gülünç duruma düşürüyorlar. Her türlü engellemelerin yanında AK Parti'nin hizmetlerinin devam edecektir. Asla halkımızın huzurunu bozmalarına izin verilmeyecektir. AK Parti döneminde Kilis'e ve Türkiye'ye yapılan hizmetler ortadadır. Kimse inkar edemez, inkar etmeye kalksalar,

halkımız gerekeni söyler" dedi.

AK PARTİ KİLİS İL DANIŞMA KURULU TOPLANTISI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2010 Cuma 12:29:04
Güncelleme :29 Ocak 2010 Cuma 23:44:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?