25
Mayıs
2024
Cumartesi
KİLİS

12 aile evine kavuştu

ŞÜKÜR EVLERİNİN DAĞITIMI YAPILDI

Kilis İnsani Yardım Derneği tarafından, hayırseverin katkısı ile fakirler için yaptırılan 12 evin dağıtımı yapıldı.

Çengel Mevkiinde yaptırılan evlerin dağıtım törenine Kilis Valisi Nevzat Turhan, Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut İl Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, bazı daire müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Dernek Yönetim Kurulu üyesi Necmettin Şekeroğlu, bir hayal ile başlayan bu sevdanın, hayırsever Kilislilerin katkıları ve samimi bir çalışma ile gerçekleştiğini belirterek, emeği ve maddi katkısı geçen herkese teşekkür etti.

Kilis Valisi Nevzat Turhan, yaptığı konuşma "Bir şehirde huzur evlerinin bulunmaması o şehir insanının büyüklerine verdiği değerden ileri gelmektedir. Kilis'te huzur evi yoktur. Demekki Kilisliler, büyüklerini huzur evi köşelerine terk etmiyor, ve atasından vazgeçmiyor. Aslında böylesi hayır işlerini yapmak bizim görevimiz olmakla birlikte, daha elzem hayır işleri ile iştigal ettiğimizden dolayı, bu hizmet kendini vatandaşa adamış nadide insanlar tarafından ifa edilmektedir. Ben böylesi güzel hizmetlerde imzası bulunan Kilislileri kutluyor, evlerine geçen vatandaşımıza huzur ve barış içinde oturmalarını diliyorum." Kilis Valisi Nevzat Turhan ve Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, evleri tek tek gezdiler. Başkan Bulut, dar gelirlilere dağıtılan 12 evlerdeki vatandaşların eksikliklerini tespit ettikten sonra çözüm noktasında çalışacaklarını söyledi.

Daha sonra Vali Ayvaz ve beraberindekiler hatıra fotoğraf çektirdiler.

Fakir ve muhtaç aileler ile ilgili ev yapılmasının süreceği bildirildi.

ŞÜKÜR EVLERİNİN DAĞITIMI YAPILDI
ŞÜKÜR EVLERİNİN DAĞITIMI YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2010 Cuma 14:04:00
Güncelleme :27 Ağustos 2010 Cuma 14:18:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?