18
Mayıs
2024
Cumartesi
KİLİS

15 Şubat alarmı

KİLİSTE 15 ŞUBAT ALARMI

Kilis'te, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın yakalanışının yıldönümünü nedeniyle kent genelinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, şehre giren tüm araçlar didik didik arandı.

Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın 15 Şubat 1999 tarihinde Kenya'da yakalanarak Türkiye'ye getirilişinin yıl dönümü nedeniyle kilis polisi alarma geçti.

Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Trafik ekipleri ile emniyet müdürlüğüne bağlı çeşitli şubelerden çok sayıda polis uygulamaya katıldı.

PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın yakalanarak Türkiye'ye getirişinin 12'nci yıldönümü dolayısıyla kentin giriş ve çıkış noktaları ile ana caddelerde tedbir aldı. Şehir merkezi girişlerinde araçlar durdurularak araç ve yolcular didik didik arandı. Şehir merkezinde de uygulamalar yapılırken şüpheli görülen vatandaşların GBT kayıtları soruldu. Gece boyunca devam eden uygulamalarda polis ekipleri 117 araç ile 144 şahsın sorgulaması yapılırken her hangi suç ve suç unsuruna rastlamazken uygulamanın 3 gün boyunca devam edeceği öğrenildi.

KİLİSTE 15 ŞUBAT ALARMI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2011 Salı 10:27:05
Güncelleme :15 Şubat 2011 Salı 23:25:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?