25
Mayıs
2024
Cumartesi
KİLİS

2 bin 225 aileye gıda yardımı

Kilis'te, Yoksulluk ve İşsizlikle Mücadele Derneği tarafından Ramazan ayı içerisinde 2 bin 225 aileye gıda yardımı yapılacağı bildirildi. 

Yoksulluk ve İşsizlikle Mücadele Derneği'nin de başkanlığını yürüten Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, 11 ayın sultanı Ramazan'ın gelmesiyle fakir-fukaralara yapılan yardımların arttığına dikkat çekti. Ramazan ayı içerisinde toplam 2 bin 225 aileye gıda yardımı yapılacağını kaydeden Bulut, "Bu yardımlar, maddi durumu yerinde olmayan ailelere yapılıyor. Bize başvuran herkese yardım yapmıyoruz. İşadamlarımız da Ramazan ayı yardımlarını derneğimize bağışlıyor, biz dağıtıyoruz. Yardımların büyük bölümünü kendi imkanlarımızla temin ediyoruz. Yardımları, bizzat yardım alacakların evlerine götürüyoruz" dedi. 

Ramazan Bayramı'ndan önce 2 bin aileye de giysi yardımında bulunacaklarını ifade eden Bulut, "Ramazan Bayramı öncesi çocuklarına ve kendilerine giysi alamayan fakir ve fukara ailelerin giysilerini bayramdan birkaç gün önce dağıtacağız. Tüm hali vakti yerinde olan işadamlarımızı yardıma muhtaç insanlara yardım etmeye çağırıyorum" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2006 Perşembe 10:57:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?