25
Mayıs
2024
Cumartesi
KİLİS

2 kardeş evden kaçtı

2 kardeşin evden gezmeye çıktıktan sonra bir daha evlerine dönmediği bildirildi.
Edinilen bilgiye göre, A.B. Kilis İl Emniyet Müdürlüğü'ne başvurarak, oğulları E.B. (18) ile R.B'nin (15) Müslümanbey Mahallesi Helvacıoğlu Sokak 7/A sayılı ikametlerinden ayrıldıktan sonra bir daha dönmediğini, cep telefonlarının da kapalı olduğunu belirterek, çocuklarının hayatından endişe duyduğunu ifade etti. 2 kardeşin bulunması için yurt genelinde tüm il ve ilçelere isimlerin bildirildiği öğrenildi.

ÇELİK KASA ÇALINDI

Öncüpınar Sınır Kapısı'nda içerisinde para ve malzeme bulunan çelik kasaçalındı.


Edinilen bilgiye göre, Öncüpınar Gümrük Müdürlüğü'nde Triptirik Bürosu'ndan içerisinde bin 425 YTL, ehliyet ve ruhsat kaplamada kullanılan naylon, boş uluslararası 49 ehliyetin bulunduğu çelik kasa, kimliği belirsiz kişiler tarafından çalındı. Triptirik Bürosu'nda görevli Ö.M.’nin sabah iş yerine gelmesi ile hırsızlık olayı ortaya çıktı. Jandarma çelik kasayı çalan hırsızların bulunması için geniş çaplı soruşturma başlattı.


KİLİS'TE MOTOSİKLET HIRSIZLIĞI 
Park halinde duran bir motosiklet çalındı.
Edinilen bilgiye göre, M.A. kendisine ait 79 AY 718 plakalı motosikletini Mercidabık Caddesi Çekmeceli Cami yanına park etti. Bir süre sonra motosikletin yanına gelen M.A. motosikletinin çalındığını fark etmesi üzerine hemen durumu polise bildirdi. Polis motosiklet hırsızının yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

 

iha
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2008 Perşembe 16:44:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?