18
Mayıs
2024
Cumartesi
KİLİS

335 ailenin evi onarılacak

KİLİS'TE 335 AİLENİN EVİ ONARILACAK

Kilis'te, dar gelirli 335 ailenin evinin tadilat ve onarımı yapılacak.

Kent merkezindeki 335 ailenin evinin tadilat ve onarımı için Öğretmenevi Konferans Salonu'nda bir toplantı yapıldı. Toplantıya, AK Parti Kilis milletvekilleri Hasan Kara, Hüseyin Devecioğlu, Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, AK Parti Kilis il Başkanı Ahmet Salih Dal ile evleri onarılacak vatandaşlar katıldı.

Kilis Milletvekili Hüseyin Devecioğlu toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarı döneminde fakir, fukaraya yapılan hizmetlerin ortada olduğunu belirterek, "Bizden öncede iktidarlar var idi, o dönemde neden yapılmadı, bu yardımlar, bugün 8 yıllık iktidarımız dönemine bakıldığı zaman ilk ve orta dereceli okullarda öğrencilerin kitaplarını devlet olarak zengin fakir ayırımı yapmadan dağıtıyoruz. Bugün yeşil kartlı vatandaşlarımıza kömür yardımında bulunuyoruz. Şartlı Nakit Transferi ile dar gelirli

vatandaşlara yardımlar yapıyoruz. Kilis'te, tespit edilen 335 ailenin evinin tadilatı ile onarımı yapılacak. Sizden aldığımız güç ve destek ile bunları yapıyoruz" dedi.

AK Parti Kilis milletvekili Hasan Kara ise 335 ailenin evinin onarımı için 2 milyon 180 bin TL ödenek ayrıldığını belirterek, "Bu evlerin onarım ve tadilat işlerine ramazan bayramının ardından başlayacağız. İnşallah kurban bayramında da tamamlamak istiyoruz. Kilis Belediyesi bakım, onarım ve tadilat yapılacak evleri tespit etmişti. Valiliğimizde bunu geliştirerek bu hale geldi. 335 ailenin evini inşallah onaracağız. Sizler dar gelirli vatandaşlarsınız, zor zekat ev yaptırmışsınız, evinizin yüzde 70'ni

yapmışsınız, eksiklikleriniz var, kapınız, yok pencereniz yok, ufak tefek şeyleriniz yok. 2 milyon 1180 bin TL bunlar için gönderildi. İnşallah, hızlı bir şekilde evlerin onarımına başlayacağız. Kargaşa olmaması için isim sırasına göre yapılacak. Kimse merak etmesin tespit edilen 335 ailenin evlerinin tamamının onarım ile tadilatları yapılacak" dedi.

KİLİS'TE 335 AİLENİN EVİ ONARILACAK
İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2010 Çarşamba 12:19:02
Güncelleme :1 Eylül 2010 Çarşamba 14:29:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?