19
Mayıs
2024
Pazar
KİLİS

4 bin aileye gıda yardımı yapıldı

Kilis Belediye Başkanı ve Gıda Bankası Yoksullukla ve İşsizlikle Mücadele Derneği Başkanı Mehmet Abdi Bulut, Ramazan ayı içerisinde 4 bin aileye gıda yardımı yaptıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Bulut, 2005 yılında kurulan Gıda Bankası Yoksullukla ve İşsizlikle Mücadele Derneği'nin gıda, giyim, ilaç, temizlik malzemesi ve diğer ev ihtiyaçlarıyla yüzlerce fakirin yüzünü güldürdüğünü belirtti.

Bulut, "Önceki gün itibariyle 4 bin aileye tavuk, bulgur, simit, pirinç, makarna, salça, şeker ve sıvı yağ dağıttık. Yardımları kimsenin haberi olmadan fakir ve muhtaç ailelerinin evlerine götürüp dağıttık. Fakir ve muhtaç vatandaşların teşhirini önlemek için gıda bankası her ay belirlenen ailelerin evlerine yardımları götürüyor. Maddi durumu yerinde olan işadamları ve zenginleri gıda bankasına yardımda bulunmaya çağırıyorum. Gıda Bankası hayırseverlerin yardımı ile ayakta duruyor. Eğer durumu iyi olanlar yardım etmez ise bizim yapacağımız yardımlar da sınırlı kalır. Bu nedenle maddi durumu yerinde olanları Gıda Bankasına yardımlarını göndermeye davet ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 13:55:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?