19
Mayıs
2024
Pazar
KİLİS

5 bin kişiye kutlu doğum yemeği

ELBEYLİ'DE 5 BİN KİŞİYE YEMEK VERİLDİ

Kilis'in Elbeyli ilçesinde Kaplan ailesi tarafından 'Kutlu Doğum' haftası etkinlikleri çerçevesinde 5 bin kişiye yemek verildi.

Elbeyli ilçesine bağlı Erikliyayla köyünde Elbeyli İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde bir program düzenlendi. Programa Kilis Valisi Turhan Ayvaz, Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, Elbeyli Kaymakamı Müfit Gültekin, Oğuzeli Kaymakamı Mehmet Akif Celep, Yavuzlu Belediye Başkanı Mehmet Sakar, Kilis Müftüsü Nimetullah Erdoğmuş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Ali Eryılmaz, Elbeyli Belediye Başkanı İsmail Kördeve, Oğuzeli Belediye Başkanı

Bekir Öztekin, AK Parti Kilis İl Başkanı Ahmet Salih Dal, daire amir ve müdürleri ile Gaziantepli işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Erikliyayla köyünde gerçekleştirilen etnikliklere gelen misafirleri Dost Kardeşler Halı Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Kaplan ve aile fertleri karşıladı.

Erikliyayla köyü caminde gerçekleştirilen mevlit sonrası onlarca kazan içerisinde 5 bini aşkın davetliye yemek hazırlandı. 5 bin kişiye verilecek yemek için 130 koyun kesilirken, tonlarca bulgur ve pirinç ile yemek pişirildi.

Erikliyayla köyüne onlarca dev çadır kuruldu.

Görevliler tarafından hızlı bir şekilde yapılan yemek dağıtımı sırasında her hangi bir organizasyon bozukluğunun yaşanmaması dikkat çekti. Kaplan ailesi tarafından her yıl geleneksel olarak, 'Kutlu Doğum' haftası etkinlikleri çerçevesinde Erikliyayla köyünde binlerce kişiye tören sonrası yemek verildiği bildirildi.

ELBEYLİ'DE 5 BİN KİŞİYE YEMEK VERİLDİ
ELBEYLİ'DE 5 BİN KİŞİYE YEMEK VERİLDİ
ELBEYLİ'DE 5 BİN KİŞİYE YEMEK VERİLDİ
ELBEYLİ'DE 5 BİN KİŞİYE YEMEK VERİLDİ
ELBEYLİ'DE 5 BİN KİŞİYE YEMEK VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2010 Pazar 15:22:04
Güncelleme :18 Nisan 2010 Pazar 15:43:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İLHAMİ ÖZDEMİR IP: 85.104.120.xxx Tarih : 19.04.2010 09:02:11

Allah kendilerin razı olsun.Böyle güzel bir günde yapılan hizmet ve organizasyondan dolayı teşekkür ediyor,şükranlarımı sunuyorum.Cenab-ı Allah yapmış oldukları ve yapacakları hayrü hasenatı makbul ve  kabul etsin.Kendilerine daha çok versin.Kutlu Doğum Haftanız hayırlı ve mübarek olsun.