19
Mayıs
2024
Pazar
KİLİS

5 kırmızı kart çıktı maç tatil edildi

TFF 3. Lig 5. Klasman Grubu'nda Kilis Belediyespor ile Batman Petrolspor arasında oynanan karşılaşma Kilis Belediyespor'dan 5 oyuncunun kırmızı kart görmesi nedeniyle hakem tarafından tatil edildi.

Kilis Şehir Stadı'nda Kilis Belediyespor ile Batman Petrolspor arasında oynanan karşılaşmaya maçın hakemi damgasını vurdu. Maçta toplam 7 kırmızı kart gösteren maçın hakemi Tolga Şinoforoğlu, Kilis Belediyespor'dan 5, Batman Petrolspor'dan 2 futbolcuyu kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. Karşılaşmanın 55. dakikasında ilk kırmızı kartı Kilis Belediyesporlu oyuncu Hasan gördü. Karşılaşmanın 62. dakikasında Batman Petrolspor'dan bir futbolcunun faul yapması üzerine iki takım futbolcuları birbirlerine girdi. Sahaya giren yedek futbolcular ile teknik heyet, futbolcuları ayırdı.

Maçın hakemi, Kilis Belediyespor'dan Vedat ve Nihat ile Batman Petrolspor'dan Fatih ve Metin'e kırmızı kart gösterdi. Maçta futbolcuların hakeme itirazları ve sert futbolun devam etemesi üzerine 87. dakikada Kilis Belediyespor'dan Hüseyin kırmızı kart görerek takımını sahada 7 kişi bıraktı. Karşılaşma Batman Petrolspor'un 4-1 üstünlüğüyle devam ederken, hakem karşılaşmaya 11 dakika ekledi. Henüz uzatma dakikasının yeni başlamışken Kilis Belediyespor'dan Ferdi rakibine sert girince, ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve Kilis Belediyespor sahada 6 kişi kaldı. Karşılaşmanın hakemi Tolga Şinoforoğlu, daha önce 11 dakika ilave süre bildirmesine karşın Kilis Belediyespor takımından 5 oyuncunun kırmızı kart görmesi nedeniyle kural gereği maçı tatil etti.

Bu gelişme üzerine Kilis Belediyesporlu futbolcular hakemin üzerine yürüdü. Çevik kuvvet polisi hakemlerin önünde çember oluştururken, Kilis Belediyesporlu futbolcular ile polisler arasında gerginlik yaşandı. Tribünlerin de hakeme tepki göstermesi üzerine polisler taşkınlık yapan taraftarları stat dışına çıkardı. Tribünlerin boşaltılmasından sonra hakemler sahaya terk etti. Kilis Belediyespor-Batman Petrolspor maçının sonucunu Futbol Federasyonu'nun açıklayacağı bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Mart 2009 Cumartesi 20:15:04
Güncelleme :28 Mart 2009 Cumartesi 20:33:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?