26
Mayıs
2024
Pazar
KİLİS

7 Aralık Kupası Belediyespor'un

7 ARALIK KUPASI KİLİS BELEDİYESPOR'UN OLDU

Kilis Endüstri Meslek Lisesi tarafından geleneksel hale getirilen 7 Aralık futbol turnuvasında şampiyonluğu Kilis Belediyespor kazandı.

Endüstri Meslek Lisesi'ndeki Halı sahada gerçekleştirilen turnuvada final karşılaşması Kilis Belediyespor ile ASKF arasında oynandı. Kilis Belediyespor, ASKF yenerek şampiyonluk ipini göğüslerken, ASKF ikiciliği Endüstri Meslek Lisesi ise üçüncü oldu. Turnuvada ilk üç sıraya girenlere kupaları Vali Yardımcısı Abdullah Ayaz tarafından verildi.

Kilis Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Murat Küçükoğlu, 7 Aralık futbol turnuvasını geleneksel hale getirdiklerini belirterek, "Kilis'in düşman işgalinden kurtuluşunun 88. yıl dönümünde böyle bir turnuvayı okul olarak düzenlemekten dolayı mutluyuz. Her yıl bu turnuvayı devam ettireceğiz" dedi.

Vali Yardımcısı Abdullah Ayaz ise dereceye giren takımları kutladığını belirterek, "spor dostluk ve kardeşliktir. Bu önemli günde böyle bir turnuva düzenlenmesi sporun ruhu ile bağdaşmaktadır. Spora valilik olarak imkanlar ölçüsünde destek veriyoruz" dedi.

7 ARALIK KUPASI KİLİS BELEDİYESPOR'UN OLDU
7 ARALIK KUPASI KİLİS BELEDİYESPOR'UN OLDU
7 ARALIK KUPASI KİLİS BELEDİYESPOR'UN OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2009 Pazartesi 16:21:04
Güncelleme :7 Aralık 2009 Pazartesi 18:00:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?