25
Mayıs
2024
Cumartesi
KİLİS

7 Aralık Üniversitesi'nde tanıtım günleri

7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ'NDE TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI

Kilis 7 Aralık Üniversitesi'nin tanıtımı amacıyla, il ve ilçeler de bulunan liselerin son sınıflarında öğrenim gören ve YGS'ye hazırlanan öğrencilere yönelik 3 gün sürecek "Tanıtım Günleri" düzenleniyor.

Tanıtım günlerinin ilki Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda yapıldı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Türer, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, Halk Eğitim Müdürü Hamit Maraşlıoğlu, Kız Meslek Lisesi ile Ekrem Çetin Lisesi öğrencilerinin katıldığı tanıtım programı düzenlendi. 3 gün boyunca tanıtım filmi, müzik dinletisi ve bilgilendirme toplantısından oluşan etkinliğe ev sahipliği yapan 7 Aralık Üniversitesi'nde yoğunluk yaşanmaya başlandı. Okutman Ferhan Karabuğa'nın yaptığı sunumla

başlayan ve tanıtım filmi ile devam eden program, üniversitemiz öğrenci topluluklarından "Müzik Topluluğu"nun verdiği müzik dinletisi ile devam etti.

Katılımcı öğrencilerin sınav stresinden kısa bir zaman da olsa uzaklaşmalarını sağlayan müzik dinletisi büyük ilgi gördü. Konuk öğrencilere üniversite armalı çeşitli armağanlar da verildi. Program sonunda konuk öğrenciler Kilis Evi, yapımı devam eden inşaatlar ve Kapalı Spor Salonu gezisinden oluşan kısa bir kampus turu sonunda üniversiteden ayrıldı.

7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ'NDE TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2010 Salı 09:53:04
Güncelleme :16 Mart 2010 Salı 12:21:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?