18
Mayıs
2024
Cumartesi
KİLİS

Ahmet Gündoğdu Kilis'te

MEMUR-SEN GENEL BAŞKANI AHMET GÜNDOĞDU KİLİS'TE

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Kilis Valisi Turhan Ayvaz'ı makamında ziyaret etti.

Valilik makamında gerçekleştirilen ziyarette, Vali Turhan Ayvaz, Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu'nun Kilis'te, çeşitli ziyaretler ve konferansa katılmak için geldiğini belirterek, "Kilis ziyaretlerinde bizi de ziyaret ettiler. Kendilerine şehrimize hoş geldiniz, diyorum" dedi

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu 2 günlük bir çalışma ziyareti için Gaziantep ve Kilis'e geldiğini belirterek, "Dün Gaziantep'te ziyaretlerimizi tamamladık. Bugün Kilis'te, çeşitli ziyaretlerde bulunacağım. Akşam 'kuşatılmış demokrasi ve sivil toplum' konulu konferans vereceğim. Bilindiği üzere şu an Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) darbeciler tarafından hazırlanan anayasasının bir bölümünün değiştirilmesi oylaması yapılıyor. Anayasa değişikliğini destekliyoruz. Darbe planlarıyla milletin

geleceğinin karartılmaması gerektiğine inanıyoruz. Darbecilerin, tarihin çöplüğündeki yerini alması gerektiğinin zamanının geçmekte olduğunun altını çiziyoruz. Anayasanın değişikliği için öteden beri topyekun bir anayasa değişikliği istedik'' dedi.

Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu'nun Vali Turhan Ayvaz'ı ziyaretine Memur-Sen Kilis İl Temsilcisi Bekir Şen ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

MEMUR-SEN GENEL BAŞKANI AHMET GÜNDOĞDU KİLİS'TE
İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2010 Çarşamba 10:43:00
Güncelleme :28 Nisan 2010 Çarşamba 16:01:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?