25
Mayıs
2024
Cumartesi
KİLİS

Aile hekimliği başlıyor

KİLİS'TE AİLE HEKİMLİĞİ'NE GEÇİLİYOR

Kilis İl Sağlık Müdürü Dr. Turgay Happani, aile hekimliğinin 12 Nisan 2010 tarihinden itibaren uygulanmaya başlayacak olması nedeniyle sağlık ocaklarında hummalı bir çalışma başladığını söyledi.

Dr. Turgay Happani,12 Nisan tarihinde faaliyete geçecek Aile Hekimliği yapılacak yerlerde incelemelerde bulundu.

Happani yaptığı açıklamada, 12 Nisan 2010 tarihinde başlanacak olan aile hekimliği uygulaması için gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirterek, "35 doktor arkadaşımız aile hikemliği için görev aldı. Bu arkadaşlarımız 12 Nisan pazartesi günü görevlerine aile hekimi olarak başlayacaklar. Sağlık ocakları aile hekimliği için hazır hale getiriliyor. Aile Hekimliği'nin yapılacağı sağlık

ocaklarının boya başta olmak üzere bakım ve onarımları yapılıyor. Tabiri caiz ise tam manası ile "hummalı" bir şekilde çalışmalar sürüyor. Sağlıkta hizmet kalitesinin artması ve haklımıza en iyi şekilde hizmet verilmesi için sağlık çalışanları elinden geleni yapıyor. Sağlık personelinin çalışma alanlarının iyi olması gerekiyor. İl Sağlık Müdürlüğü olarak, fiziki anlamda iyileştirmeleri birkaç yıldır yapıyoruz. Kilis'te, 12 Nisan Pazartesi'nden sonra her ailenin bir doktoru olacaktır" dedi.

KİLİS'TE AİLE HEKİMLİĞİ'NE GEÇİLİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2010 Çarşamba 15:58:04
Güncelleme :8 Nisan 2010 Perşembe 00:42:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?