27
Mayıs
2024
Pazertesi
KİLİS

AKP'li vekilden 36 iş yeri müjdesi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kilis Milletvekili Hüseyin Devecioğlu, Kilis Küçük Sanayi Sitesi'ne (KKSS) 36 iş yerinin yapılacağını söyledi.

Milletvekili Devecioğlu yaptığı açıklamada, KKSS Başkanı Tamer Gürbüz, Demirciler ve Tamirciler Odası Başkanı Mustafa Korkmaz ile birlikte yönetim kurulu üyelerinin Ankara'da temaslarda bulunduğu hatırlattı. Devecioğlu, "KKSS'ye yeni 36 iş yeri yapılması için Kilis'ten gelen heyetle birlikte Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nda girişimlerde bulunduk. 36 iş yeri yapılması için ihale yapılacak. 13 Ağustos 2009 tarihinde iş yerlerinin ihalesi yapılacak. Daha fazla iş yeri yapılması talebi var.

Yalnız arsa sıkıntısı olduğu için şimdilik 36 tane yapılacak. Eğer arsa sorunu çözülür ise ilerleyen süreç içerisinde daha da yapılabilir" dedi.
Demirciler ve Tamirciler Odası Başkanı Mustafa Korkmaz ise KKSS'ye 36 iş yeri yapılması için girişimlerde bulunduklarını ifade etti. Korkmaz, "Ankara'da Kilis Milletvekili Hüseyin Devecioğlu'nu ziyaret ettikten sonra sayın milletvekilimiz ile Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nda girişimlerde bulunduk. 36 iş yerinin ihalesi Ağustos ayında yapılacak. Sayın milletvekilimiz Hüseyin Devecioğlu'na huzurlarınızda teşekkür ediyorum" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2009 Cumartesi 15:18:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?