18
Mayıs
2024
Cumartesi
KİLİS

Ali Kaplan Mersin'e atandı

Kilis Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ali Kaplan’ın, Mersin'in Toroslar Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü görevine atanması nedeniyle onuruna bir yemek verildi.

Toroslar Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü görevine atanan Ali Kaplan onuruna Valilik çalışanları ve basın mensupları tarafından Pınar Et Lokantası'nda bir yemek verildi.

Ali Kaplan, onuruna verilen yemekte yaptığı konuşmada, Kilis'e 3 yıl önce atanmasına karşın sanki 20 yıldır bu şehirde görev yapmış gibi çevre edindiğini belirterek, "Kilis'e 3 yıl önce gelirken, aynı zamanda mesleğe başladığım 2 arkadaşım Kilis'te görev yapıyordu. 3 yıl içerisinde yüzlerce arkadaşım, dostum oldu. Burada görev yaptığı sırada hiç incinmedim. Her zaman arkadaşlarımızın desteğini gördüm. Kimseyle bir sorun yaşamadım. Eşimin işleri Mersin'de olmamış olsa tayin istemeyecektim. Ama mecburen çocuklar Mersin'de ben burada idim, sıkıntı yaşanıyordu. 19 yıldan beri çeşitli görevlerde bulundum. 3 yılı da Kilis'te geçti. Buraya beni uğurlayama gelen, mazereti olduğu için gelemeyen arkadaşlarıma da huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Herkes bilsin ki Mersin'de yolu düşen herkesi bekliyorum. Misafir etmeye başımın üzerinde yerleriniz var" dedi.

.
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2008 Perşembe 12:30:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?