26
Mayıs
2024
Pazar
KİLİS

Aliosmanoğlu adaylığını açıkladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kilis İl Başkanlığı'na Ömer Aliosmanoğlu aday olduğunu açıkladı.

Ömer Aliosmanoğlu, yaptığı açıklamada, Pazar günü yapılacak olan AK Parti Kilis İl Teşkilatı Olağan Kongresi'nde İl Başkanlığına aday olduğunu belirtti.

Aliosmanoğlu, "İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesini bitirdim. 2 yıllık yüksek lisans öğrenimim oldu. Ancak tez aşamasında bıraktım. Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak çalışmaya başladım. Halen bu mesleğime serbest olarak devam ediyorum. Siyasete AK Parti ile girdim. Kilis İl Teşkilatında Teşkilat Başkanı ve sosyal işlerden sorumlu birim başkanı olarak görev yaptım. AK Parti Kilis İl Teşkilatı Başkanlığına aday olmakla demokratik bir hakkı kullanmak ve bununla demokratik toplum olmamızın bize kazanımını sergilemektir. Güzel şeylerin yapılmasında rekabet edebilme olgunluğunu göstermektir. Seçimlerde katılımın daha fazla olmasının sağlamaktır. Hizmet etme de bayrak yarışında varlığımızın ortaya konulmasıdır" dedi.

Kilis AK Parti teşkilatı olarak Başbakanın ifadesiyle birliği beraberliği kardeşliği uyumu sağlama adına ne gerekiyorsa yapacağını vurgulayan Aliosmanoğlu, "Millet tarafında olacağım. Şunun tarafı veya bunun tarafında değil. Bizim amacımız da millete hizmet olacaktır. Yine Başbakanımızın sloganlaştırdığı ifadesiyle gücümüz millet amacımız hizmet olacaktır. Türkiye'mizin önü açılmıştır. Güzel günler bizi beklemektedir. Eski siyaset anlayışı artık prim yapmamaktadır. Bunu milletimiz seçimlerde milletvekili ve yerel seçimlerde göstermiştir. Bu açılmış yolda millet yolunda omuz omuza yürek yüreğe vererek birbirlerimizin eksiğini kusurunu araştırarak tenkit ederek değil varsa eksikliklerimizi tamamlayarak bir olacağız ve iri olacağız. Millete hizmet yarışında bizlerde katkıda bulunacağız.İyi ve güzel şeylerde birbirimize destek olacağız. Birbirimizin yanlışlarını hatalarını kırmadan hatırlatacağız, düzeltme adına yapılacaksa bir şeyler onu yapacağız. Yanlışlarımızı telafi etme adına gerekeni yapacağız. Yanlışa yanlışla cevap vermeyeceğiz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2009 Çarşamba 19:10:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?