19
Mayıs
2024
Pazar
KİLİS

Araç muayene kuyruğu

Kilis'te, araçlarını muayene ettirmek isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.

Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü'nün kent genelinde motosiklet üzerinde yaptığı uygulama nedeniyle ceza ödemek istemeyen sürücüler motosikletleri ve otomobillerinin muayenesini yaptırıyor. Şoförler ve Otomobilciler Odası önündeki araç muayene istasyonu önünde uzun kuyruklar oluşuyor.

Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından Kilis'te, haftada 2 gün yapılan araç muayenesine tepki gösteren Kilisliler, eskiden haftada bir kez yapılan araç muayenesinin haftada iki güne çıkmasına karşın yoğunluğun sürdüğünü belirttiler.

Vatandaşlar, "Araçlarımızı muayene ettirmek için saatlerdir araç muayene istasyonu önünde sıranın bize gelmesini bekliyoruz. Sabahtan akşama kadar araçları muayene yaptırmak için beklemek zorunda kalıyoruz. Kilis'te, her gün muayene yapılmasını istiyoruz. Bir çok ilde, her gün muayene yapılabiliyor. Bazen sıra yüzünden birbirleri ile tartışan hatta kavga edenler oluyor. Bu nedenle sorunun çözülerek her gün muayene yapılmasını istiyoruz. Yetkilileri, biraz daha duyarlı olmaya çağırıyoruz" dediler.

.
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2008 Çarşamba 13:29:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?