18
Mayıs
2024
Cumartesi
KİLİS

Asayiş günlüğü

Kilis'te, yol kenarında bir çuval içerisinde 20 kilo 631 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, 156 Jandarma İmdat telefonuna yapılan ihbarda Martavan-Demirciler köyü arasındaki yol kenarında şüpheli bir çuval olduğu ihbarı üzerine olay yerine gelen İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir çuval içerisinde 2 bez torbaya konmuş 20 kilo 631 gram kubar esrar buldu. Jandarma Kubar esrarı yola kimin bıraktığının belirlenmesi için geniş çaplı soruşturmaya başladı.

AŞIRI DERECEDE İLAÇ İÇEN KADIN ZEHİRLENDİ

Kilis'te, aşırı derecede ilaç kullanan bir bayan hastanelik oldu.

Edinilen bilgiye göre, D.S. (44), Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Mahallesi Çelebi Sokak 18 sayılı ikametinde başı ağrıdığı için aşırı dozda ilaç içti. Bir süre sonra rahatsızlanan D.S. yakınları tarafından Kilis Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

KAÇAK ELEKTRİK KULLANAN 1 KİŞİ YAKALANDI

Kilis'in Musabeyli ilçesinde kaçak elektrik kullanan 1 kişinin yakalandığı bildirildi.
Edinilen bilgiye göre, Musabeyli ilçesine bağlı Karbeyaz köyünde kaçak elektrik denetimine çıkan TEDAŞ ekipleri, E.K'nin kum ve çakıl ocağında abonesi olmadığı halde kaçak elektrik kullandığı belirledi. TEDAŞ kaçak elektrik kullanan E.K. hakkında cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu. E.K. ifadesi alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

iha
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2008 Cumartesi 19:16:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?