18
Mayıs
2024
Cumartesi
KİLİS

Bakan Ekren sözünde durdu

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren, bilgisayar isteyen ilköğretim okulu öğrencisi Ertuğrul Çetin'e bilgisayar hediye etti.

Geçtiğimiz ay içerisinde GAP toplantısına katılmak üzere Kilis'e gelen Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren'den, Ali Duyar Genlik Evi'ni ziyareti sırasında ilköğretim öğrencisi Ertuğrul Çetin bilgisayar talebinde bulunmuştu. Bakan Ekren'in talimatıyla Kilis Valiliği tarafından Çetin'e bilgisayar hediye edildi. Vali Nevzat Turhan, Bakan Ekren'den bilgisayar isteyen Mehmet Uluğcan İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi Ertuğrul Çetin'e bilgisayar hediye ettiklerini söyledi. Turhan, "Çalışkan ve
terbiyeli bir öğrenci olan Ertuğrul Çetin'nin babası vefat etmiştir. Öğrencimiz okulda arkadaşları ve öğretmenleri tarafından sevilen bir öğrencidir. Biz de Sayın Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren'nin verdiği talimat doğrultusunda Ertuğrul Çetin'in daha başarılı olması için bilgisayar hediye ettik" dedi.

Bu arada, Ertuğrul Çetin'in göğüs kafesinde sorun olduğunu bildirmesi üzerine Vali Nevzat Turhan, Kilis Devlet Hastanesi'nde tedavi edilmesi talimatını verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2008 Cuma 19:04:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?