25
Mayıs
2024
Cumartesi
KİLİS

Başarılı öğrenciler kaymakama çıktı

Musabeyli ilçesinde OKS’yi kazanan öğrenciler, Kaymakam Nurullah Kaya'yı makamında ziyaret ettiler.

Liseyi kazanan öğrenciler ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Deniz Orhun Doruk, Yatılı Bölge Okulu (YİBO) Müdürü Kadir Satun ve öğrenci velileri Kaymakam Nurullah Kaya'yı makamında ziyaret etti.

Kaymakam Kaya, ziyarette yaptığı açıklamada, Musabeyli ilçesinde 2007-2008 eğitim öğretim yılında 30 öğrencinin OKS'yi kazanarak çeşitli liselere kayıtlarının yapıldığını belirterek, "Maddi durumu yerinde olmayan öğrenciler çeşitli liseleri kazandılar. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından Kilis'te, dershaneye gönderdik. Gidiş gelişleri için servis ayarladık ve ayrıca her türlü ihtiyaçları karşıladık. 30 öğrencimiz başarılı olarak, liseyi kazandılar" diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Deniz Orhun Doruk ise, amaçlarının Musabeyli ilçesinin eğitim düzeyini yükseltmek olduğunu vurgulayarak, "İlçemizde eğitim seviyesinin yükseltilmesi için kaymakamımız Nurullah Kaya, bizlere büyük destek ve katkı sağlıyor. 2008-2009 eğitim öğretim yılında daha başarılı olmak için çalışacağız" dedi.

Tuğba Kaya adlı öğrenci de, Kaymakam Kaya'yı ziyaretlerinin amacının eğitime verdiği destekten ötürü teşekkür etmek olduğunu belirterek, "Eğer kaymakamımız bizi dershaneye göndermemiş olsaydı belki bu gün Anadolu Lisesi’ni kazanamayacaktık. Arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2008 Perşembe 16:29:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?