24
Mayıs
2024
Cuma
KİLİS

Başkan Bulut'a onur plaketi

Kilis Belediye Başkanı M. Abdi Bulut, İnönü İlköğretim Okulu'nun arka bahçesinin peyzajını yeniletmesinden dolayı Okul İdaresi ve Okul Aile Birliği tarafından plaketle onurlandırıldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kilis Belediye Başkanı M. Abdi Bulut şunları söyledi;

Bizler güzel şehrimizin, güzel insanlarının her alanda Belediye hizmetlerinden en iyi, en güzel şekilde faydalanabilmeleri için elimizden gelen her türlü gayreti gece-gündüz demeden sarf ediyoruz. Bugünün küçüğü, yarının büyüğü, bizlerin ve Ülkemizin yöneticileri olacak çocuklarımızın daha geniş ve hijyenik Okullarda öğrenimlerini görmeleri için öğrencilere çam sakızı, çoban armağanı olarak, İnönü İlköğretim Okulunun arka bahçesinin güzelce oynayabilecekleri ve dinlenebilecekleri bir şekle getirerek, 5 yıl boyunca o Okulda okuduğum, sırasında oturduğum, bahçesinde oynadığım Okula küçükte olsa bir hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyorum. Milli Eğitim Müdürlüğü, Okul İdaresi ve Okul Aile Birliğinin ortak kararıyla şahsıma bir Onur Plaketi verilmesi beni fazlasıyla duygulandırıp, mutlu etmiştir.

Hükümetimiz, Belediyelerin, Milli Eğitime bağlı bütün Okulların tamirat ve teçhizat eksikliklerinin tamamlanmasında harcama yapabilir kararı almıştır. 5 yıl içerisinde tüm Okullarımıza el atarak, imkânlarımız dahilinde, Kilis Belediyesi olarak, yarının Başbakanları, Belediye Başkanları, Milletvekilleri kısaca Ülke yöneticileri olacak çocuklarımızın daha iyi imkânlarla okumalarını sağlamak için bizler elimizden gelen tüm imkânları sağlayacağız. Bu vesile ile tüm Öğretmenlerimize saygılar sunuyor, öğrencilerimize de başarılar diliyorum. Başarının tek yolunun çok çalışmak olduğunu da vurguluyorum.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2004 Cuma 15:42:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?