25
Mayıs
2024
Cumartesi
KİLİS

Ben de spor yapıyorum!

Kilis Kadınları Kalkındırma ve Geliştirme Derneği ile Karataş Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından hazırlanan "Sağlıklı Yaşıyorum Hayata Pozitif Bakıyorum" ve "Ben de Spor Yapıyorum" projesi uygulamaya başlandı.

GAP Eylem planı kapsamında sosyal gelişmenin sağlanmasına yardımcı olmak üzere Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı tarafından oluşturulan 2009 Sosyal Destek Programı (SODES) tarafından kabul edilen "Sağlıklı Yaşıyorum Hayata Pozitif Bakıyorum" ve "Ben de Spor Yapıyorum" projelerinin açılışı nedeniyle bir kokteyl verildi.

Açılış ve kokteyle Kilis Valisi Turhan Ayvaz, İl Emniyet Müdürü Kadir Esir, Vali Yardımcıları Eren Arslan, Abdullah Ayaz, AK Parti Kilis İl Başkanı Ahmet Salih Dal, Yavuzlu Belde Belediye Başkanı Mehmet Sakar, Kilis Ekrem Çetin ÇATOM Müdüresi ve Kilis Kadınları Kalkındırma ve Geliştirme Derneği Başkanı Nigar Gelebek, daire amir ve müdürleri ile sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Ekrem Çetin ÇATOM Müdüresi ve Kilis Kadınları Kalkındırma ve Geliştirme Derneği Başkanı Nigar Gelebek, proje kapsamında oluşturulan 2 katlı spor kompleksi ile gündüz saatlerin de bayanlara akşam saatlerinde ise erkeklere hizmet verileceğini söyledi.

Açılış Kilis Valisi Turhan Ayvaz, tarafından gerçekleştirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2010 Cuma 11:57:04
Güncelleme :5 Mart 2010 Cuma 17:54:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?