25
Mayıs
2024
Cumartesi
KİLİS

Bir çift ayakkabı onları mutlu etti

KİTSO, TARAFINDAN İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİNE AYAKKABI DAĞITILDI

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası (KİTSO) tarafından kentte ilköğretim okulunda okuyan bin 400 öğrenciye ayakkabı dağıtılmaya başlandı.

Nihat Başoğlu İlköğretim Okulu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen ayakkabı dağıtımına Kilis Vali Yardımcısı Abdullah Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf Külekçioğlu, KİTSO Başkanı Mehmet Özçiloğlu, KİTSO yönetim kurulu üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı

Ayakkabı dağıtım töreninde konuşan KİTSO Başkanı Mehmet Özçiloğlu, kış öncesi Kilis'te, ilköğretim okullarında okuyan öğrencilere ayakkabı dağıttıklarını söyledi.

KİTOS olarak her yıl yardımlarının sürdüğünü vurgulayan Özçiloğlu, "Milli Eğitim Müdürlüğü'nden fakir öğrencilerin tespitini istedik. Buradan gelen listeye göre ayakkabı temin ettik. Bu çocuklar bizim göz bebeğimiz, her şeyimiz. Çocuklarımız için yavrularımızın iyi eğitim alması için her zaman destek vermeye hazırız. Kilisli hayırseverler, her konuda eğitim ve öğretime destek vermektedir. Bin 400 öğrenciye ayakkabı dağıtımı gerçekleştiriyoruz" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt ise, Kilis'te, yardımlaşmanın önemli olduğunu vurgulayarak, "Her yıl başta Kilis Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri olmak üzere hayır sever işadamları öğrencilere çeşitli yardımlarda bulunuyorlar. Bilgi ve teknoloji en iyi şekilde kullanıldığı şu zamanda öğrencilerimize her manada yardımcı olmamız gerekiyor. İnsan gücü ile yapılan işlerin her geçen gün makineleşmesi, bilgisayar ortamında yapılır hale gelmesi eğitimde de kaliteyi arttırmak zorundayız. Bu nedenle geleceğimizin teminatı olan bu çocuklarımıza ne kadar yardım yapsak azdır" diye konuştu.

Vali Yardımcısı Abdullah Ayaz'da Kilis'te, 1 yıldır görev yaptığını belirterek, "Kentte yardımlaşma duygusu her zaman var. Geldiğim günden beri bunu görüyoruz. Sürekli bir yardımlaşma içerisindeyiz. Kilis Ticaret ve Sanayi Odası başta olmak üzere birçok kurum ve kuruluş ve sivil toplum örgütü ve hayırseverler yardımlarda bulunuyorlar. Devlet olarak imkanlar ölçüsünde yardımlar yapılıyor. Ama devlet olarak, herkese yetişemeyiz. Bu nedenle iş adamlarımız, hayırseverlerimizin yardımları bizim için çok önemlidir" dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra Kilis'teki ilköğretim okulunda okuyan bin 400 kişiye ayakkabı dağıtımı yapıldı

KİTSO, TARAFINDAN İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİNE AYAKKABI DAĞITILDI
KİTSO, TARAFINDAN İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİNE AYAKKABI DAĞITILDI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2010 Salı 12:32:01
Güncelleme :19 Ocak 2010 Salı 20:41:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?