19
Mayıs
2024
Pazar
KİLİS

Bıyıklı güven tazeledi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kilis Merkez İlçe Başkanlığı'na Reşit Bıyıklı yeniden seçildi.


Park Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen 3. olağan kongrede Divan Başkanlığı'na Mehmet Tanırıaşıkı oy birliği ile seçildi. Kongreye AK Parti Kilis milletvekilleri Hüseyin Devecioğlu, Hasan Kara, AK Parti İl Başkanı Ahmet Salih Dal, Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, il, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye ve il genel meclisi üyeleri katıldı.


Seçime tek listeyle giren Reşit Bıyıklı yeniden Kilis Merkez İlçe Başkanlığı'na getirilirken, yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:
"Mehmet Aşkın, Hamdi Aşkın, Hakan Erdal, Mustafa Göktaşlı, M.Hanifi Bozo, Ali Altınoymak, Ahmet Açıkel, Mustafa Ertürk, Ahmet Kaplan, M.Serdar Özkorkmaz, Ünal Polat, Abdülkadir Polat, Bekir Hakan, Mehmet Gülüş, Ali Bayram Doğan, Mehmet Ceritlioğlu, Alı Kılınç, Ökkeş Koska, Hanifi Genç, Mustafa Akdemir, Şıhmehmet Genç, Osman Elmas, Ahmet Karakuş ila Ramadan Oğul."

iha
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2008 Pazar 13:36:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
muhammet çelik IP: 88.227.7.xxx Tarih : 20.10.2008 13:04:41

ben öğretmen okulundan emekli abdi çelik in oğluyum öncelikle sayın reşit amcanın tekrar ilçe başkanlığına seçilmiş olmasına çok sevindim çünkü reşit amca bizim ve kilis için değerli bir büyük ben şahsen reşit amcanın çok daha iyilerine layık olduğunu düşünüyor kendilerine sağlık ve başarılar diliyorum.