19
Mayıs
2024
Pazar
KİLİS

Bu da veda halayı

Kilis Valisi Nevzat Turhan'a bir veda yemeği verildi.

Söğütlüdere Göl Gazinosu'nde verilen yemeğe Vali Nevzat Turhan, Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mehmet Kadan, Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Bingöl, Adalet Komisyonu Başkanı Şimşek Küyük, Musabeyli Kaymakamı Nurullah Kaya, Elbeyli Kaymakamı Davut Sinanoğlu, Polateli Kaymakamı Harun Ersin Sinanoğlu, İl Emniyet Müdürü Kadir Esir, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Ali Eryılmaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Özçiloğlu, Esnaf Odalar Birliği Başkanı Hasan Büyükköşker, vali yardımcıları, daire amir ve müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Canlı müzik eşliğinde devam eden gecede Vali Nevzat Turhan, masaları tek tek gezerek, veda yemeğine gelenler ile yakından ilgilendi. Veda yemeğine katılan çok sayıda davetli, Vali Nevzat Turhan'a yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Vali Turhan, yaptığı veda konuşmasında, Kilis'in hizmete laik bir kent olduğunu belirterek, "Kilis 14 yıl önce il olmuş bir kenttir. Kurumlaşma yetersizdir. Yeni il olmanın sıkıntılarını çekti. Ama arkadaşlarımızla işbirliği içerisinde bu sıkıntıların giderilmesi için çalıştık. Kent merkezinin yanında kırsal kesime 3 yıllık görev sürecimde ağırlık verdim. Hiç kimseyle uyuşmazlığım olmadı, uyuşma yapımda var. Kimseyle polemik yaşamadım. Yaşanmasına izin vermedim. Kilisliler de bu uzlaşmaya aynı şekilde cevap verince hizmetlerde birbiri ardından geldi. Kilis halkı ile iyi bir şekilde uyuştuğumuzu görüyorum. 3 yıllık görev sürecimde tüm kurum ve kuruluşlar tarafından desteklendim. Tüm imkanlarımızı seferber ederek Kilis, ilçeleri ve köylerine hizmet götürmeye çalıştık. Her zaman gönlüm ve kalbim sizinle olacak. Hakkınızı helal edin, Allah'a emanet olun" dedi.

Vali Turhan'nın konuşmasının ardından yemeğe katılanlar ayağa kalkarak uzun süre alkışladılar. Daha sonra Vali Turhan, protokol üyeleri ile halay çekti.

Merkez valiliğine atanan Vali Nevzat Turhan'ın bugün Kilis'ten ayrılacağı, yerine atanan Vali Turhan Ayvaz'ın ise pazartesi günü görevine başlayacağı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2009 Cumartesi 12:44:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?