24
Mayıs
2024
Cuma
KİLİS

Bulvar ve refüjler yeşilleniyor

Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, orta refüjlerde ağaçlandırma ve çimlendirme çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini bildirdi.

Bulut, yaptığı açıklamada, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. Başkan Bulut, “Bunların yanı sıra şehir merkezinde muhtelif parklara ve refüjlere dikilen ağaçların, çiçeklerin ve çimlerin korunması, sulanması ve bakımı periyodik olarak yapılmaktadır. Yeşil alan ve parklar konusunda kalıcı çözüm sağlanması için tüm gücümüz ile çabalıyoruz. Vatandaşlarımızdan da yapılan hizmetlere sahip çıkmalarını ve zarar verenleri uyarmalarını istiyoruz. Kent içinde yürüttüğümüz çevreyi yeşillendirme çalışmaları çerçevesinde dikilen ağaçların büyük çoğunluğunun yeşermesi bizleri sevindiriyor" dedi.

Ağaçların sulanması, bakılması ve korunmasına önem verdiklerini kaydeden Bulut, "Şimdi de Gaziantep yolu üzerinde bulunan bulvarlara ve orta refüjlere çim ekimi ve ağaçlandırma çalışması yapıyoruz. Şehrimizi güzel bir görünüme kavuşturmak için ekilen çim ve ağaçların korunması noktasında vatandaşlarımızın üzerine büyük bir görev düşmektedir. Yeşil bir Kilis ve modern bir kent olma yolunda büyük adımlar atıyoruz. Hizmetlerinin aralıksız olarak devam edecektir" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2007 Perşembe 12:34:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?