25
Mayıs
2024
Cumartesi
KİLİS

Çekilir gibi değil!

Kilis Belediyesi civarında bulunan esnaf, 2 yıldır devam eden inşaat çalışmaları nedeniyle iş yapamaz hale geldi.
Kilis Belediyesi hizmet binasının da olduğu Belediye Sarayı Sokak'ta iş yerleri bulunan esnaf, bir türlü bitmeyen inşaat çalışmaları nedeniyle perişan oldu.

2 yıl önce eski Kültür ve Sanat Merkezi'nin yıkılarak yerine yenisinin yapılmasıyla başlayan inşaat çalışmaları, Kilis Belediyesi hizmet binasının tadilata alınmasıyla sürdü. Bu inşaat çalışmaları nedeniyle iş yapamaz duruma gelen esnaf, belediye hizmet binasındaki tadilatın sona ermesine sevinirken, bu kez de kanalizasyon borularının yenilenmesi için çalışma başlatıldı. İ

ş yerlerine girebilmek için bin bir zorluk yaşadıklarını ifade eden esnaf, "Geçen yıl valilik inşaatıyla başlayan rezilliğimiz, belediyenin binasının devam etti. Şimdi de kanalizasyon için eşti. Buradaki esnafı ve vatandaşı düşünen yok. Bu inşaatlar yüzünden satış yapamaz hale geldik. İşçiler mesai saatleri içerisinde çalışıyor. Bari gece de çalışsalar da şu iş bir an önce bitse. Öğrendiğimiz kadarıyla kanalizasyon işi bitince bu kez de yağmur kanalları için eşilecekmiş. 'Tüm bu işlemler bittikten sonra yolun parke döşemesi yapılacak' diyorlar. Ne yapacağımızı şaşırdık. Kilis için iyi şeyler yapılıyor ama bizi de düşünsünler. 2 yıldır iş yapamaz hale geldik. İş yerlerimize girmek için bin bir yolu deniyoruz. Müşteri nasıl gelsin" diye dert yandı.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2005 Cuma 15:23:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?