26
Mayıs
2024
Pazar
KİLİS

Çiftçiler yağmur ile sevindi

Kilis'te, sabah saatlerinden beri etkili olan yağmur kuraklıkla boğuşan çiftçileri sevindirdi. 

Sabahın erken saatlerinden itibaren yağmaya başlayan yağmur, zaman zaman sağanak şekilde sürerken, vatandaşların büyük bölümü şemsiyesiz evden çıktığı için kaldırımlardan gitmeyi tercih etti. Vatandaşların bir kısmı da şemsiye satın alarak yoluna devam etti. 

Türkiye'de nüfus ortalamasına göre en çok motosiklete sahip olan Kilis'te, bazı motosiklet sürücülerinin yağan yağmura aldırış etmeden trafikte seyir etmeleri dikkat çekti. 2 yıldan beri kuraklık ile boğuşan çiftçiler, yağan yağmur ile sevindi. 

Kilis'te, yağmurun 3 gün etkili olacağı bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2008 Pazartesi 15:59:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ömer IP: 78.162.221.xxx Tarih : 24.12.2008 07:23:58

sevindirici bi durum yalnız farkında oldugum bir durum var inş ilerde bende basında yer alıcam benim alanımda oldugu için haberi yapan arkadaşlardan bi ricam olacak sürekli yagmur haberlerinde sanki sabit bir haber gibi aynı yazıları yazmayın biraz degiştirin artık nezaman yagmur yagsa şemsiyesi vatandaşlarımızın şemsiye alması yada öyle devam etmeleri bir de mtorsiklet meselesi artık bıktırdı yaa biraz farklı yorumlar farklı açıklamalar yazsanız daha ii olacak isterseniz bi inceleyin bütün yagmur ve kar haberlerini hep aynı sabit yazılar biraz açılsanız diyorum... LADMAN79©