18
Mayıs
2024
Cumartesi
KİLİS

Cumhuriyet koşusu yapıldı

Kilis 7 Aralık Üniversitesi'nde Cumhuriyetin 90. yılı etkinlikleri kapsamında '5. Geleneksel Cumhuriyet Koşusu' düzenlendi.

7 Aralık Üniversitesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonu ile yapılan 'Cumhuriyet Koşusu' üniversite önündeki bulvarda gerçekleştirildi.

Düzenlenen etkinliğe; 7 Aralık Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Osman Türer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı, üniversite yöneticileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Okt. Ahmet Yılgın ve Okt. Yasemin Yalçın'ın çalışmalarıyla, Kilis 7 Aralık Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü'nün öncülüğünde yapılan koşuya, 128'i bayan, 99'u erkek, toplam 227 öğrenci katıldı.

Koşu sonunda üniversite erkeklerde MYO Bahçe Tarımı Bölümü öğrencisi Metin Kar birinci, MYO Muhasebe Bölümü öğrencisi İbrahim Can ikinci, SHMYO Optisyenlik Bölümü öğrencisi Ömer Öz üçüncü, üniversite bayanlarda FEF Coğrafya Bölümü öğrencisi Hilal Kahveci birinci, SHMYO İlk ve Acil Yardım Bölümü öğrencisi Melek Yaldız ikinci, SHMYO Tıbbi Dok. ve Sekreterlik Bölümü öğrencisi Bahar Kara da üçüncü oldu. 5. Cumhuriyet Koşusu Genç Kızlar'da Zeliha Gülşahan birinci, Tülin Özorman ikinci, Meryem Aygün üçüncü olurken, Genç Erkekler'de Mehmet Musabeylioğlu birinci, Mustafa Özcan Aktaş İkinci, Yusuf Kaya da üçüncü olarak koşuyu tamamladı.  

iha
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2013 Çarşamba 18:25:53
Güncelleme :30 Ekim 2013 Çarşamba 18:34:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?