19
Mayıs
2024
Pazar
KİLİS

Denizbank kitap dağıtımına başladı

Denizbank, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı ile işbirliği içinde yürüttüğü 'Bin Köye 100 bin Kitap' projesinin teslimatlarına başladı.

Kilis il Tarım Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya, Denizbank Şube Müdürü Hakan Türk, İl Tarım Müdürü Ali Eker, İlçe Tarım Müdürleri, kitap dağıtılacak köylerin tarım danışmanları ve köy muhtarları katıldı.

Denizbank Şube Müdürü Hakan Türk, yaptığı konuşmada, tarım içerikli kitaplar ve seçilen köylerdeki zirai danışmanlar aracılığıyla üreticin bilgilenmesinin sağlanacağını belirterek, "Üretimin daha bilinçli ve verimli hale gelmesini hedefliyoruz. Üreticilerimize katkı sağlayabilirsek ne mutlu bize, Denizbank'ın başlattığı seferberlik çerçevesinde, maddi imkanı yetersiz fakat başarılı çiftçi çocuklarına da burs sağlanacak. 7 ilde düzenlenecek bölgesel tarım meclisi toplantılarıyla bölge tarımının bugünü, geleceği ve potansiyeli masaya yatırılacak. Binlerce üreticiye seminerler verilecek, danışmanlık desteği sunulacak. Tarım seferberliği boyunca üreticiler, Petrol Ofisi'nden 5 ay vadeli ve faizsiz akaryakıt alabilecek. Üretici kart ile 100 lira ve katlarında yapılan harcamalar sonucunda çekiliş hakkı kazanılacak. 16 Haziran, 17 Temmuz, 18 Ağustos ve 24 Eylül 2009 tarihlerinde yapılacak çekilişlerde toplam 8 traktör, 80 akaryakıt çeki, 80 seramatik cihazı ve 80 cep telefonu verilecek" dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2009 Pazartesi 17:39:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?