26
Mayıs
2024
Pazar
KİLİS

Devecioğlu'dan 23 Nisan mesajı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kilis milletvekili Hüseyin Devecioğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Milletvekili Devecioğlu mesajında, dünyanın barış dünyası olması için çalışmış, gücünü bu yönde kullanmış bir geleneğin sahibi olan Türk milletinin, gelecekte dünyayı yönetecek olan çocuklar aracılığıyla dünyada barış tohumlarının atılmasına da vesile olduğunu belirtti.

Devecioğlu, "Millet iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın dünyanın bütün çocuklarına mutluluk getirmesini diliyorum. Büyük komutan ve devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk, çalışmalarında milli iradeyi ve halk egemenliğini temel almıştır. Ulu Önder'in kurduğu TBMM, açıldığı yıldan beri ülkenin kaderine el koymuş, milli mücadelemizi yönetmiş, Cumhuriyeti ilan ederek bizlerin bugün daha iyi şartlarda yaşaması için büyük çabalar sarf etmiştir. Biz de onun bıraktığı mirası hassasiyetle korumaya devam etmeye çalışmaktayız. Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük devlet adamı Ulu Önder Atatürk'ü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın yıldönümünde bir kez daha saygıyla, minnetle ve şükranla anıyoruz. Bize bıraktığı Cumhuriyeti, ilke ve hedefleri doğrultusunda güçlü kılmak ve Türkiye'yi daha ileri seviyelere ulaştırmak için çabamız artan bir güçle devam edecektir. Bunu da ancak, demokrasiyi soyut bir kavram olmaktan çıkartıp, ekonomik altyapı ile güçlendirebilirsek gerçekleştirebilir ve saygınlık kazanabiliriz" ifadelerini kullandı.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2009 Salı 13:16:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?