19
Mayıs
2024
Pazar
KİLİS

Dinlen keyiflen projesi

Kilis Belediyesi tarafından Sosyal Destek Programı çerçevesinde "dinlen, keyiflen" projesinin bir kısmının tamamlandığı bildirildi.

Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, Kilis'te özellikle kırsaldan gelen ve kentin az gelişmiş bölgelerinde yaşayan vatandaşların kente entegrasyonu ve toplumsal uyumun sağlanması ve kent merkezinde yaşayan vatandaşlarımızın yararlandığı imkanlardan aynı şartlarda yararlanmalarının sağlanması amacıyla 10 bölgeye 10 adet oyun ve dinlenme parkı projesinden 6'sını tamamladıklarını belirtti.

Bulut, "Geriye kalan dört parkın da projeleri hazır, önümüzdeki günlerde buraların da ihalesini yaparak kısa zaman içerisinde bu parklara da peyzaj çalışmalarıyla birlikte oyun guruplarını yerleştirerek vatandaşlarımızın hizmetine açacağız. Vatandaşların boş zamanlarını olumlu bir şekilde geçirmeleri, sosyal ilişkilerini güçlendirmeleri, çocuklarının güvenli bir ortamda diledikleri gibi oynamaları bizler için çok önemlidir" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2009 Cumartesi 15:48:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet kadı IP: 212.175.112.xxx Tarih : 4.08.2009 15:21:51

yapıldıktan 12-13 gün sonra bu parkları bir ziyaret edinde görün bakalım sağlam bir tane eşya kalmış mı? yazık gerçekten kaynakların buralara aktarılıp sahipsiz bırakılması. kilis'in her byerine küçücük ,bekcisiz parklar yapacaksınız 7-8 dakikada gezmeyle parkta gezintiniz bitecek .sonra  hurda haline gelecek.böyle olmaktansa büyük parklar yapıp bekçisi ve görevlisi başında olsa iyi olmazmı