24
Mayıs
2024
Cuma
KİLİS

Emniyet müdürüne veda yemeği

Yaş haddinden emekli olan Kilis Emniyet Müdürü Hüseyin Atalay Sönmez'e emniyet mensupları tarafından bir veda yemeği verildi.


Polis evindeki veda yemeğine Kilis Valisi Nevzat Turhan, Adalet Komisyonu Başkanı Şerafettin Saka, Kilis Defterdarı Bayrak Yıldız, Kilis Emniyet Müdür Vekili Fikret Aytekin ve şube müdürleri katıldı. Kilis Emniyet Müdür Vekili Fikret Aytekin, emniyet teşkilatına 40 yılı aşkın bir süredir hizmet veren ve Kilis'te 4 yılı aşkın bir süredir görev yapan Emniyet Müdürü Hüseyin Atalay Sönmez'e veda yemeğinde bir araya geldiklerini belitti.

Aytekin, "Mensubu olmakla şeref duyduğumuz emniyet teşkilatında bir çoğumuzun yaşından fazla hizmeti olan sayın müdürümüzü her zaman şükranla anacağız. Meşakkatli hizmet yolculuğunda zorlukları aşarak, il müdürlüğü görevini yıllarca, sağlık ve başarıyla tamamlamak her meslek mensuba nasip olmamaktadır. Şu kısa vekalet dönemimde daha iyi anladım ki sizin tabirinizle 'olaylara masanın diğer tarafından bakmak' daha farklı duruş ve değerlendirmeleri gerektiriyor. Kendi adıma şimdi sizi daha iyi anlıyorum. Meslek hayatımızda görev gereği eksikliğimiz olmuştur. Biz hakkımızı
helal ettik. Sizden de öyle istiyoruz" dedi.


Emekliye ayrılan Kilis İl Emniyet Müdürü Hüseyin Atalay Sönmez ise, 40 yıldır Türkiye'nin çeşitli yerlerinde görev yaparak emekli olduğunu belirterek, "Her zaman vatandaşlarımızın yanında olun. Bunu yaparken kanunların dışına çıkmayın. Adliyemizle, valiliğimizle koordineli çalışın. Ben 40 yıldır böyle yaptım, başarılı oldum. Eğer siz de benim gibi yaparsanız 40 yıl görev yaparsınız. Görevimiz esnasında biz müdürler biraz sinirli olabiliriz. Hatta personelimizin kalbini bile kırabiliriz. Ama yaptığımız yanlıştan dolayı pişman da oluruz. Bir çok kez özür dilemişizdir. Bizim mesleğimiz gerçekten zor, sabır isteyen bir meslek. Ben herkese hakkımı helal ettim. Sizlerden de hakkınızı helal etmenizi istiyorum" diye konuştu.


Yapılan konuşmalardan sonra Emniyet Müdürü Hüseyin Atalay Sönmez'e günün anısına çeşitli hediyeler verildi.

İha
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2007 Pazartesi 01:22:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?