25
Mayıs
2024
Cumartesi
KİLİS

Faruk Çelik'in danışmanı da aday adayı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in basın danışmanı Ömer Ekşi, Kilis Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı. 

Ömer Ekşi, Sezer Pastanesi'nde basın mensupları ile bir araya gelerek tanışma toplantısı gerçekleştirdi. 

Ekşi, yaptığı konuşmada, Kilis'te belediye başkanlığına seçildiği takdirde Sosyal Belediyeciliği gerçekleştirmek için çalışacağını belirterek, "Bilgi ve teknolojinin dünyada ve Türkiye'de geldiği yer bellidir. Belediyecilikte sosyal ve kültürel anlayışa yer vereceğiz. Kilis'te, memurlar ve maddi durumu yerinde olan kişiler hafta sonrası alış veriş için çevre illere gidiyorlar. Sosyal ve Kültürel belediyecilik anlayışını uyguladığız zaman kimse dışarı gitmeyecektir. AK Parti'den aday olan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Şu ana kadar 5 kişi aday adayı olduğunu açıkladı, keşke 5 değil de 15 kişi aday olsaydı. Çünkü aday ne kadar çok olursa demokratik yarış o kadar güzel olur. Adaylar, partimize renk katarlar. 1994 yılına kadar Kilis'te okudum, bu şehirde yaşadım, bu zamandan sonra yüksek öğrenim için Kilis dışına gittim. Bürokraside görev yaptım. Bilgi ve birikimimi Kilis'e hizmet için harcamak istiyorum. Kilis'te, belediyecilik açısından şu zamana kadar bir ekip olmamış, ben kolektif bir ekip kuracağım. Belediyecilik dışında da Kilis'te, yapılması gerekenler var. Yerel yönetimler olarak, devreye gireceğim. İller Bankasından gelen parayla Kilis'te belediyecilik yapamazsınız. Yaparsanız da hizmetler sınırlı kalır, yeni projelere, yeni finans kaynaklarına ihtiyaç var. Şehri canlı organizma haline getireceğim." dedi 

Ekşi, ilerleyen günlerde projelerini açıklayacağını sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2008 Cuma 12:39:01
Güncelleme :5 Aralık 2008 Cuma 13:50:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Musa ÖZER IP: 85.110.155.xxx Tarih : 9.12.2008 21:17:18

Ömer Ekşi başkanlık için ideal bir isim. Çalışkanlığı, disiplinli oluşu ve dürüst kişiliği ile bilinir.Seçilmesi Kilis için bir fırsattır.