18
Mayıs
2024
Cumartesi
KİLİS

FEM'den büyük başarı

Kilis FEM Dershanesi Müdürü Halil Demirbaş, YGS'de büyük başarıya imza attıklarını söyledi.

FEM Dershanesi Müdürü Halil Demirbaş, dereceye giren öğrenciler ile birlikte düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada,

2013 YGS sonuçlarına göre, başarıda emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirterek, "Mehmet Zelzele Fen Lisesi öğrencisi Ahmet Sefa Akis, YGS1, YGS2, YGS3, YGS4 alanlarında İl birincisi,  YGS 6 da İl 2'incisi,YGS 5'te il üçüncüsü,  Mehmet Zelzele Fen Lisesi  öğrencisi İrem Gülfem Demircioğlu, YGS 5, YGS6  alanlarında il birincisi,  YGS 3'te il ikincisi, YGS 1,YGS 2 alanlarında İl üçüncüsü, Mehmet  Zelzele Fen Lisesi  öğrencisi M.Mesut Dorukoğlu, YGS 4 alanında il ikincisi, YGS 3'te İl dördüncüsü YGS1, YGS 2, YGS 5, YGS6 'da İl beşincisi, Kilis Anadolu Lisesi öğrencisi Burak Malay YGS 1,YGS 2  alanlarında İl dördüncüsü, YGS4 il beşincisi, YGS3,YGS 5'te il altıncısı,,YGS 6'a il sekizincisi oldu. Tüm Puan türlerinde birincilik  dershanemizdedir.

Ayrıca ilimizde YGS 2 sıralaması baz alındığında ilk 5'te 4  ve ilk 30'da 20 öğrencimiz dershanemiz öğrencisidir. İlimizde dereceye giren öğrencilerimizi huzurlarınızda tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Bu başarıda emeği gecen en başta FEN lisemizdeki ve Kilis Anadolu Lisesindeki  çok kıymetli öğretmenlerine, değerli ailelerine, fedakarca hizmet eden gecesini gündüzüne katan muhabbet erleri sevgili dershane öğretmenlerimize ve yoğun mesailerinden vakit ayırarak burada aramızda olan siz değerli basın mensuplarına çok teşekkür ediyorum. Ayrıca ilimizdeki tüm okullara, bu okullarda yoğun bir mesai yapan değerli  öğretmenlerimize, rekabet ortamında fakat dost ve kardeş olarak  yarıştığımız ilimizde faaliyet gösteren diğer dershanelerimize de eğitime yaptıkları katkılardan dolayı teşekkürü bir borç biliyorum" dedi. 

Demirbaş, 18 yıldır Kilis'te faaliyet gösteren dershanenin her yıl devam eden ve gelenek haline gelen başarısına bir yenisini daha eklendiğini ifade ederek, "Bizlere güvenerek öğrencilerini bizlere emanet eden, bizleri hiçbir programımızda yalnız bırakmayan, dualarıyla sürekli destekleyen Serhad şehri Kilis'imizin güzel insanlarına, çok kıymetli velilerimize emanetinize sahip çıkmaya söz veriyoruz ve bu uğurda çalışmalarımıza mesai tanımadan çalışacağız" dedi. 

Kilis FEM Dershanesi Müdürü Halil Demirbaş ve öğretenler tarafından ilk 5'e girenlere tablet bilgisayar, 6-10 sırada yer alanlara altın hediye edildi. 

iha
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2013 Salı 18:57:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?