18
Mayıs
2024
Cumartesi
KİLİS

Futbol hakemlerine yemek

Kilis'te, amatör maçların sone ermesi üzerine futbol hakemlerine bir yemek verildi.

Sezer Pastanesi'nde gerçekleştirilen yemeğe İl Hakem Kurulu Başkanı Abdullah Şaşmaz, İl Gözlem Kurulu Başkanı Şükrü Balkan, ASKF Başkanı Mahmut Özkan, Futbol İl Temsilcisi İsmail Gökalp, İl Hakem atama sorumlusu Salih Sürmeli, İl Disiplin Kurulu Başkanı Galip Akdağ, eski hakemlerden Çoşkun Uygun, klasman hakemleri İdris Dağlı, Şakır Kılıç, Barış Güngör ile 27 il hakemi katıldı.
İl Hakem Kurulu Başkanı Abdullah Şaşmaz, Kilis'te yetenekli gençlere sahip çıkarak hakemlik mesleğini sevdirmek için çalıştıklarını belirterek, "Yetenekli arkadaşlarımızın yetiştirmek istiyoruz. İçinizden çok iyi hakemler olduğunu biliyoruz. İyi çalışarak, iyi idman yaparak, çok sayıda müsabaka seyrederek kendinizi geliştirebilirsiniz. Kafanıza takılan soruları klasman hakemleri arkadaşlarımıza veya bizlere sorun, sizlere yardımcı olacağız. Yetenekli gençleri futbola ve spora çekmektir. Spora yönelen gençlerimiz hem bedenen hem ahlaken hem de toplumsal olarak Kilis için kazanç olacaktır" dedi.

Eski 1. Lig hakemlerinden Çoşkun Uygun, hakem adayları ve fiilen hakem olanlara geçmişteki tecrübelerinden bahsederek, nasihatlerde bulundu.

.
Yayın Tarihi : 28 Mart 2008 Cuma 17:47:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet gün IP: 212.175.112.xxx Tarih : 2.04.2008 11:51:30

öncelikle bu verilen yemekte emeği geçen herkese tşkl ediyorum gerçekten böyle güzel bir ortam varmış kilisimizde ben bilmiyordum ve duygulandım gerçekten bu kadr futbol hakemimiz varmış haberimiz yok vede klasman hakemlerimiz varmış öncelikle bu hakemlerle birlik ve beraberlik içinde olan oradaki saygı değer misafirlerede tşkür ederiz bizlerinde ne gibi destek olabilirsem maddi ve manevi esirgemem basınımızada tşkür lerimi iletirim bu haberi yayınladıkları için saygılar