26
Mayıs
2024
Pazar
KİLİS

Hakemler yemekte buluştu

Kilis'te, amatör maçların sona ermesi üzerine futbol hakemlerine bir yemek verildi.

Doğan Han Lokantasında gerçekleştirilen yemeğe İl Hakem Kurulu Başkanı Abdullah Şaşmaz, Futbol Gözlem Kurulu Başkanı Şükrü Balkan, İl Hakem Kurulu üyesi Salih Sürmeli, eski hakemlerden Çoşkun Uygun, klasman hakemleri İdris Dağlı, spor kulüplerinin başkanları ile il hakemi katıldı.

İl Hakem Kurulu Başkanı Abdullah Şaşmaz, Kilis'te amatör sporların gelişmesi ve yayılması için çaba gösteren, emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini belirterek, "Yönettiğimiz maçlarda bizlere gösterdiğiniz sabır, anlayış ve yardımlarınız için bir anlamda, hakemler olarak teşekkürlerimizi iletmek ve saha içindeki görevimiz dışında dost olduğumuzu hatırlatmak adına bu etkinliğimizi geleneksel hale getirmeye çalışıyoruz.

Biz hakemler yönettiğiniz maçlarda sahada her iki takım içinde eşit adillikte sadece futbol oyun kurallarını uygulamakla yükümlüyüz. Saha dışında tabii ki dostuz arkadaşız. Bu düzenlenen etkinliğimizin sporun dostluk, kardeşlik ve centilmenlik olduğu kadar insanlar arasındaki iletişimi sağlayan en güçlü bağlardan biri olduğunu hatırlatmamıza katkı bulunacağını temenni ediyoruz" dedi.

Eski 1. Lig hakemlerinden Coşkun Uygun, hakem adayları ve fiilen hakem olanlara geçmişteki tecrübelerinden bahsederek, nasihatlerde bulundu.
 

iha
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2009 Cuma 13:01:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?