18
Mayıs
2024
Cumartesi
KİLİS

Hastane bahçesi düzenleniyor

HASTANE BAHÇESİ DÜZENLENİYOR

Kilis Devlet Hastanesi bahçesinde, Özel İdare işbirliğinde çevre düzenlemesi yapılıyor.

Kilis İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Ali Eryılmaz, Kilis Devlet Hastanesi bahçe düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyerek Başhekim Dr. Fuat Karakuş'u makamında ziyaret etti. Eryılmaz, yaptığı açıklamada, "Hastane ecil tarafı tamamen İl Özel İdaremiz kaynaklarınca yapılmıştır. Hastane ön bahçesi ile otopark alanı ise Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen ödenek ve İl Özel İdare işbirliğince yapılmaktadır. İlimizin tek hastanesi olma özelliğini taşıyan Kilis Devlet Hastanesini modernleştirme

çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam etmektedir. Hastane bahçesindeki yollar tamamen kilit taşı ile döşenerek daha uzun ve kaliteli bir yol olacaktır. Ayrıca otopark düzenlemesi ile de Hastaneye gelen vatandaşlarımız araçlarını koyacak daha fazla alan bulacaktır. Bu çalışmaları yaparken Bizlere destek veren Valimiz Turhan Ayvaz"a teşekkür ediyorum" dedi.

Kilis Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Fuat Karakuş ise, "Sağlık Bakanlığımız tarafından gönderilen ödenek ve İl Özel İdare iş birliğinde hastanemizin bahçe düzenlemesi yapılmaktadır. Bu çalışmalarımıza destek veren başta Valimiz Turhan Ayvaz olmak üzere Genel Sekreterimiz Mehmet Ali Eryılmaz'a teşekkür ediyorum" diye konuştu.

HASTANE BAHÇESİ DÜZENLENİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2011 Çarşamba 15:57:03
Güncelleme :20 Ocak 2011 Perşembe 10:25:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?