18
Mayıs
2024
Cumartesi
KİLİS

Haydar Baş Kilis'e geliyor

BTP GENEL BAŞKANI BAŞ KİLİS'E GELİYOR

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş'ın katılımı ile "ekoanaliz" 8 Mayıs Cumartesi günü, Kilis'te gerçekleştirileceği bildirildi.

Birçok ulusal televizyon kanalında ortaklaşa canlı olarak yayınlanan, Meltem Tv ekibinin hazırladığı Ekoanaliz programı, 8 Mayıs Cumartesi günü, Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş'ın katılımlarıyla Kilis'te gerçekleştirilecek.

8 Mayıs Cumartesi günü akşam saat 21:00'de Sevgi Düğün Salonu'nda başlayacak olan canlı yayına, BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş'ın haricinde, önde gelen ekonomi uzmanları ve akademik çevreden katılımların da olacağı belirtildi.

Türkiye'nin birçok ilinde gerçekleştirilen Ekoanaliz programında, BTP Genel Başkanı, o yörenin insanlarıyla bir araya gelerek, canlı yayında sorularını birebir cevaplandırıyor. Ülke çapında büyük ilgiyle izlenen ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirilen programa, Kilis'ten isteyen herkesin katılabileceği ifade edildi.

BTP Kilis İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, canlı yayınlanacak olan Ekoanaliz programına tüm halkın davetli olduğu ve programa katılmak isteyenlerin saat 20:30'da Sevgi Düğün Salonu'nda bulunmaları gerektiği belirtilirken, gitme imkanı olmayan vatandaşlar için BTP Kilis İl Binası'ndan önünden Sevgi Düğün Salonu'na araç kaldırılacağı ifade edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2010 Perşembe 14:05:05
Güncelleme :6 Mayıs 2010 Perşembe 18:40:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?