25
Mayıs
2024
Cumartesi
KİLİS

Hoşgeldin Vizyon Havadis

VİZYON HAVADİS GAZETESİ'NİN AÇILIŞI YAPILDI

Kilis'te, kısa süre önce yayına başlayan Vizyon Havadis Gazetesi'nin açılışı görkemli bir şekilde yapıldı.

Vizyon Havadis Gazetesi'nin açılışına Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mehmet Kadan, Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Osman Türer, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Kilis İl Müdürü Ahmet Özçil, AK Parti Kilis İl Başkanı Ahmet Salih Dal, Saadet Partisi (SP) Kilis İl Başkanı Şerif Karakurt, Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Kilis İl Başkanı Alaattin Özkar, YOYAV Kilis Şube Başkanı Muzaffer Patlak, Belediye Meclis üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, okul müdürleri, sendika temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kurban kesilmesinden sonra YOYAV Kilis Şube Başkanı Muzaffer Patlak tarafından dua okundu. Daha sonra Vizyon Havadis Gazetesi'nin açılışı Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mehmet Kadan, Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Osman Türer ile OYAV Kilis Şube Başkanı Muzaffer Patlak tarafından yapıldı.

Gazete adına bir konuşma yapan Yavuz Yedilioğlu, Vizyon Havadis Gazetesi'nin ufkunu açacağını belirterek, "Kilis'te renkli gazete çıkarmanın gururunu yaşıyoruz. yayınlanan her haberde Kilis'in menfaati olacaktır. Kilislilerin, kendilerini bulacakları gazetemiz kentimize hizmet etmek için kurulmuştur. Her zaman Kilis halkının ve Kilis'in yanında olacağız. Sadece gazete kurmadık. Basın sektöründe bir devrim yaptık. Eskiden bir renkli baskı işlerini çevre illere yaptırılıyordu, şimdi ise Kilis'te yapabiliyoruz. Gazetemiz Kilis'e renk kazandırdı. Yenilikler getirdi, inşallah memleketimize faydalı olur" dedi.

Daha sonra pasta kesimi yapıldıktan sonra konuklara kokteyl verildi.

Günlük yayınlanan ve sahipliğini Songül Yedilioğlu, Vizyon Havadis Gazetesi'nin Yazı İşleri Müdürlüğü'nü Ahmet Ekinci yapıyor.

VİZYON HAVADİS GAZETESİ'NİN AÇILIŞI YAPILDI
VİZYON HAVADİS GAZETESİ'NİN AÇILIŞI YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2010 Pazar 11:18:02
Güncelleme :27 Haziran 2010 Pazar 11:30:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?