18
Mayıs
2024
Cumartesi
KİLİS

İl jandarma komutanı göreve başladı

İL JANDARMA KOMUTANI GÖREVİNE BAŞLADI

Garnizon ve İl Jandarma Komutanlığı'na atanan Jandarma Yarbay Murat Çolak, Kilis Valisi Yusuf Odabaş’ı makamında ziyaret etti.

Vali Odabaş, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Yarbay Murat Çolak'a 30 Ağustos 2011 tarihinde Albaylık rütbesinin verileceğini belirterek, "Göreve yeni başlayan İl Jandarma ve Garnizon Komutanımız Jandarma Yarbay Murat Çolak'a hoş geldiniz diyor ve görevinde başarılar diliyorum. İnşallah hep birlikte ilimizin asayişini ve güvenini sağlayarak, vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamasını sağlayacağız" dedi.

Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Yarbay Murat Çolak ise yaptığı konuşmasında, "Türkiye'nin neresi olursa olsun bizim için fark etmez. Her yerde görev yapmaya hazırız. İlin küçük veya büyük olması bizim için önemli değil, önemli olan görev yaptığımız yerin asayişini sağlamaktır. Sayın Valimizin destekleri ile asayiş konusunda gerekli her türlü tedbirleri alarak, vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamalarını sağlayacağız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2011 Salı 11:46:04
Güncelleme :19 Temmuz 2011 Salı 19:24:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?