25
Mayıs
2024
Cumartesi
KİLİS

İngiliz'den İngilizce kursu

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Mustafa Cinoğlu, İngilizce dil eğitim kursu verileceğini söyledi.

Cinoğlu, yaptığı açıklamada, Kilis 7 Aralık Üniversitesi ile A Marka İngilizce Dil Kursu işbirliği ile üniversite kampusünde İngilizce dil eğitimi verileceğini belirtti.

Cinoğlu, "İngilizce verecek hocalarımız İngiltere'den gelmektedir. Yani İngiliz’den İngilizce demek daha doğru olur. Kurslara ön kayıtlar 23-25 Haziran tarihleri arasında başlayacak. Kesin kayıtlar ile 27-30 Haziran tarihleri arasında yapılacak. Kursun 1 Temmuz tarihinde başlaması planlanıyor. Kurs süresi 120 dakika olacak. Bu kursa isteyen herkes katılabilir. Bu kurs sayesinde üniversitemiz ile vatandaşlarımızın kaynaşması da gerçekleştirilmiş olacağına inanıyorum. Kurs sonunda sınavı geçenlere üniversitemiz tarafından sertifika verilecektir. Müracaatlar, Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi'ne yapılacak. Bilgi olmak isteyenler 348 8142662 Nolu telefonu arayabilirler. E-mail ile sormak istedikleri veya başvuruları için kusem@kilis.edu.tr adresine mail ile bildirebilirler" dedi.

.
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2008 Çarşamba 12:03:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Bülent RAMAZAN IP: 88.226.108.xxx Tarih : 18.06.2008 23:22:59

Bu güzel şehre hizmet eden bütün güzel insanlara selam olsun.Bu şehirde yaşayan herkesin insanlarımızın eğitilmesi hususnda yapabilecekleri mutlaka bir şeyle vardır.Yakınen tanıdığım kendisini eğitime ve ilimize hizmete adamış Sayın Yrd.Doç.Mustafa CİNOĞLU'na teşekkür ediyorum.İnsanlarımız özellikle eğitimcilerimiz ilgisizlikten dert yanıyorlar.İlimizde üniversitenin varlığı yavaş yavaş hissedilmeye başlıyor.İnşaallah bunun gibi kurs seminer ve sempozyumlarla insanlarımıza yeni yeni ufuklar gösterilerek eğitim çıtamız yukarılara tırmanacaktır.Teşşekkür ediyorum sayın hocam, sizinle beraberiz.