19
Mayıs
2024
Pazar
KİLİS

İş adamlarından Polateli'ne çıkarma

Kilis Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (KİGOSB) Tarım Gıda Teknoparkı Projesi için yerli ve yabancı işadamları, incelemelerde bulunmak üzere Kilis'in Polateli ilçesine geldi.

Devlet eski Bakanı Yüksel Yalova, Teknopark proje koordinatörü Mesut Şenol, İnterenergy Firması'ndan Mühendisi Andrea Bachini, İnterenergy Firması Genel Direktörü Antonio Moretti, İnterenergy Firması proje koordinatörü Adil Yıldırım, Kilis Valisi Turhan Ayvaz, Polateli Kaymakamı Harun Ersin Polat, Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, Polateli Belediye Başkanı Hakkı Çelik, Kilis Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürü Mehmet Hakan Öztürk ile birlikte Polateli ilçesi teknopark alanında incelemelerde bulundu.

Heyet ilk önce Polateli Kaymakamı Harun Ersin Polat'ı makamında ziyaret ettikten sonra KİGOSB alanında incelemelerde bulundu. Kaymakam Harun Ersin Polat, Teknopark inşaatına 2010 yılında başlanılacağını belirterek, "Heyet ilçemizde ve teknopark alanında incelemelerde bulundu. Teknopark ile ilgili olarak fizibilite raporu hazırlanacak. Önümüzdeki yıl ise inşaata başlanacak. Polateli ve Kilis açısından devası bir tesisin faaliyete geçmesi için ilk aşaması olan inşaata önümüzdeki yıl başlayacak olması çok önemlidir" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2009 Salı 13:54:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hanifi sanlı IP: 85.99.248.xxx Tarih : 26.05.2009 14:53:36

hayırlı uğurlu olsun,kilis işallah bu proje ile kalkınacak.