26
Mayıs
2024
Pazar
KİLİS

İŞKUR personeli sertifikalandı

EĞİTİM ALAN İŞKUR PERSONELİNE SERTİFİKA VERİLDİ

Avrupa Birliği İŞKUR uzmanları tarafından verilen eğitim sonrası sertifikalar Kilis Valisi Turhan Ayvaz, tarafından verildi.

Avrupa Birliği Mali İşbirliği programlaması kapsamında Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Geliştirilen Aktif İstihdam Tedbirleri ve Yerel Düzeyde İŞKUR'a Destek Projesi Kurumsal Gelişim Bileşeni Eğitim etkinlikleri kapsamında Mer -Tur Otelinde Avrupa Birliği İŞKUR uzmanları Avrupa Birliği İŞKUR Uzmanları Peter Woods ve Joachim D.Frede tarafından Şanlıurfa, Malatya, Hatay ve Kilis İŞKUR İşe Yerleştirme Servisinde çalışan memurları kapsayan İşe Yerleştirme Eğitimi, İşgücü Piyasası Arz ve Talebi, İş Arayan

ve İşverenlere Sunulan hizmetler, Müşteri Segmentasyonu ile Bu konuları kapsayan Rol Çalışmalarından oluşan eğitim, Kilis'te, 4 gün sürdü.

Eğitimin sonunda İŞKUR çalışanlarına sertifikaları Turhan Ayvaz, İŞKUR İl Müdürü Ahmet Özçil ve Avrupa Birliği İŞKUR Uzmanları Avrupa Birliği İŞKUR Uzmanları Peter Woods ve Joachim D.Frede'nin katılımıyla MER-TUR Otelde yapılan törenle verildi.

Törende bir konuşma yapan Vali Turhan Ayvaz, Kilis'te, böyle bir faaliyetin gerçekleştirilmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "İlimizde eğitim alan Şanlıurfa, Malatya, Hatay ve Kilis İŞKUR personelinin bu eğitimden en iyi şekilde faydalanmış olmalarını temenni ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarında almış oldukları eğitim ile hizmet verdikleri işsizler ve işverene yönelik hizmetlinde daha profesyonelce hareket edeceklerini ve işlerinde uzmanlaştıklarını düşünüyorum. Bu eğitimde katkıları

olan Avrupa Birliği İŞKUR Uzmanları Peter Woods ve Joachim D.Frede'ye ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

EĞİTİM ALAN İŞKUR PERSONELİNE SERTİFİKA VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2009 Cuma 15:44:00
Güncelleme :6 Kasım 2009 Cuma 22:39:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?