25
Mayıs
2024
Cumartesi
KİLİS

İşkur'dan bayram müjdesi

İŞKUR'DAN İŞÇİLERE VE KURSİYERLERE BAYRAM MÜJDESİ

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Kilis İl Müdürü Ahmet Özçil, Toplum Yararına Çalışma Projesi (TYÇP) çalışan işçiler ile açılan Mesleki Eğitim kurslarında eğitim gören kursiyerlere Kurban Bayramından önce maaşlarının ödeneceğini söyledi.

İŞKUR Kilis İl Müdürü Ahmet Özçil, Kilis'te TYÇP kapsamında 345 kişi mesleki eğitim kurslarında 417 kişi olmak üzere toplam 762 kişiye 536 bin lira kursiyerler ile çalışanların hesabına bayramdan önce geçileceğini belirterek, " 2010 yılı sonu Kilis'in ihtiyaçlarını karşılamak ve mesleki eğitim noktasında açılan kurslarda 762 kişiyi bünyesinde barındırarak hem maaş noktasında hemde işsiz olan vatandaşlarımızın işsizlik sorununa çözüm olabilmek için istihdama yönelik olarak çalışmalarını hızlı bir şekilde

devam ediyor. TYÇP kapsamında ve mesleki eğitim kursları kapsamında almış olduğumuz karar gereğince maaşları bayramdan önce ödeyeceğiz. İşçilerimizin ve kursiyerlerimizin bu vesile ile rahat bir bayram geçirmelerini temenni ediyoruz. Kilis'te TYÇP kapsamında 345 kişi Mesleki Eğitim Kurslarında 417 kişi toplamda ise 762 kişi olmak şartı ile yaklaşık olarak 536 bin lira parayı kurs gören ve çalışan işçilerimizin hesaplarına geçeceğiz. Umuyorum ki bu ödediğimiz maaşlar bir yerde esnafımızın rahat bir nefes almasına neden olur. İŞKUR bundan önce olduğu gibi bundan sonra da hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. Açtığım kurslar ve yaptığı projelerle vatandaşın yüzünü güldürmeye devam edeceğimize inanıyorum. İŞKUR'a kayıt yaptırmayan ve hizmetlerinden faydalanmayan ancak faydalanmak isteyen insanlarımızın bir an önce İŞKUR İl Müdürlüğümüze gelerek kayıt yaptırmalarını istiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2010 Perşembe 10:26:04
Güncelleme :12 Kasım 2010 Cuma 23:53:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?