26
Mayıs
2024
Pazar
KİLİS

Kaçakçılara sıkı takip

Kilis'te, 4 ayrı olayda, kaçak sigara, çay, benzin ve et ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Namık Kemal mahallesi 20 Temmuz Sokak'taki bir depoya düzenledikleri operasyonda, 300 litre kaçak benzin, 235 kilo kaçak çay ile 590 paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili olarak A.B. ile M.İ. gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Çevreyolu üzerinde 34 ALJ 47 plakalı aracı durdurdu. Araçta yapılan aramada 31 bin 800 adet kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili olarak M.B.A. gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Merkeze bağlı Çerçili köyünde M.D'ye ait evde yaptıkları aramada bin 480 paket kaçak sigara ele geçirildi. M.D. jandarma tarafından gözaltına alındı. Son olayda ise Suriye'den Türkiye'ye getirilen 240 kilo dondurulmuş et sınır devriyeleri tarafından bulundu. Jandarma kaçak etin kimler tarafından getirildiğini araştırıyor. Yakalan kaçak eşyalar Öncüpınar Gümrük Müdürlüğü'ne teslim edilirken, kaçak et ise Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne teslim edildi.
 

...
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2011 Pazartesi 14:09:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?