19
Mayıs
2024
Pazar
KİLİS

Kaldırım işgalleri bıktırdı

Kilisliler, yayaların kullandığı kaldırımların esnaf tarafından işgaline son verilmesini istedi.

Havaların ısınmasıyla birlikte, yayaların yürümesi için yapılan kaldırımların, esnafın eşya teşhir etme yerine döndüğünü vurgulayan Kilisliler, "Bazı esnaflar kaldırıma satacakları eşyaları diziyor. Vatandaş geçemediği için mecburen caddelerde yürümek zorunda kalıyor.

Böyle olunca da yürüyen vatandaşlara araç çarparak yaralanmasına neden oluyor. Kaldırım işgalini abartan bazı vatandaşlar, kaldırıma gölgelik yaparak, kaldırımı kendi iş yeriymiş gibi kullanıyor. Önceki yıllarda Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kaldırımı işgal eden esnafı uyarıyordu. Havaların ısınmasıyla birlikte kaldırım işgali tekrar başladı. Bu nedenle yetkilileri ve esnafı daha duyarlı olmaya çağırıyoruz. Başta Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut ile Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Kerkütlüoğlu'nu vatandaşın bu halkı sesine kulak vermeye çağırıyoruz" ifadesini kullandılar.
 

iha
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2009 Salı 19:08:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet eren IP: 81.215.162.xxx Tarih : 1.07.2009 12:54:53

Ya bencede bunlar cok oldular.beledıye baskanımıza rıca edıyoruz lutfen bunların onune gecılsın.walla gecen gun esnafın bırısıyle kavga edıyordum.bu esyalar yuzunden gerekırse uymayana ceza yazılsın.baskanımızdan rıca edıyoruz.. Saygılarımla...