24
Mayıs
2024
Cuma
KİLİS

Kan ver hayat kurtar

Kızılay Kan Merkezi tarafından başlatılan "Kan Ver, Hayat Kurtar" kampanyası kapsamında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Ali Eryılmaz ve 45 personel kan bağışında bulundu. 

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Ali Eryılmaz, yaptığı açıklamada, “Kan Ver, Hayat Kurtar" kampanyasına kan vererek destek olduklarını belirtti. Eryılmaz, "İl Özel İdaresi'nde çalışan personel arkadaşlarımıza ‘Kan Ver, Hayat Kurtar’ kampanyasından bahsettim. Kan vermek isteyen arkadaşlarımızın bu kampanyaya destek olmalarını istedim. Sağlık sorunları olanların dışında 45 arkadaşımız, kampanya kapsamında kan vermeye razı oldu. Kızılay Kan Merkezi yetkilileri personel ve ambulans göndererek kan almaya başladı. Bir gün hepimize kan lazım olabilir. Bu nedenle tüm vatandaşları kan vermeye çağırıyoruz. Kurum olarak 3 ayda bir kan verme kararı aldık" dedi. 

Kilis Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Ertuğrul Kekeç de, "Kan Ver, Hayat Kurtar" kampanyasının devam ettiğini ve toplumun bütün kesimlerinden kampanyaya katkı sağlandığını kaydetti. Dr. Kekeç, "Kilis'te herkes kan vermek için neredeyse birbirleri ile yarışıyorlar. Kilis kan verme konusunda çok duyarlı, kendilerine teşekkür ediyoruz. Biz ‘Kan Ver, Hayat Kurtar’ sloganı ile yola çıktık. Kentteki sivil toplum kuruluşları ile esnaf ve sanatkarlarımız bizlere destek olarak kampanyamıza takılıyorlar” diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2007 Perşembe 12:17:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?